Ever had problem googling localized version of an error message? Then this site is for you!

FindErr.NET | Translations of localized Windows error messages in Suomi (Finnish) starting with w

+ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v W x y ä

Wide character -luottamussuhdemerkkijonoa ei voitu muuntaa multibyte-luottamussuhdemerkkijonoksi
Windows ei pysty muodostamaan yhteyttä istuntoosi, koska Windowsin videoalijärjestelmässä ilmeni ongelma. Yritä muodostaa yhteys uudelleen myöhemmin tai kysy ohjeita palvelimen järjestelmänvalvojalta.
Windows ei voi avata tätä ohjelmaa, koska ohjelman käyttöoikeuksien hallintajärjestelmää on muutettu, tai se on vioittunut.
Windows ei voi avata tätä ohjelmaa, koska se on poistettu käytöstä.
Windows ei voi tarkistaa tämän tiedoston digitaalista allekirjoitusta. Äskettäinen laitteisto- tai ohjelmistomuutos on ehkä asentanut tiedoston, joka on allekirjoitettu väärin, joka on vioittunut tai joka voi olla tuntemattomasta lähteestä peräisin oleva haittaohjelma.
Windows ei voinut jäsentää pyydettyjä XML-tietoja.
Windows GDI -kutsun virhe muunnettaessa bittikarttaa DIB-muotoon.
Windows GDI -kutsun virhe muunnettaessa DIB-muotoa bittikartaksi.
Windows havaitsi, että järjestelmän laitteisto-ohjelmisto (BIOS) päivitettiin [aiemman laitteisto-ohjelmiston päiväys = %2, nykyisen laitteisto-ohjelmiston päiväys on %3].
Windows Installer ei salli asentamista etätyöpöytäyhteyden avulla.
Windows Installer ei salli esittelytuotteiden päivittämistä. Vähintään yksi tuotteen ominaisuus on asennettava ennen päivittämistä.
Windows Installer -palvelu ei voi asentaa tätä asennuspakettia. Sinun on asennettava Windowsin Service Pack, joka sisältää Windows Installer -palvelun uudemman version.
Windows Installer -palvelu ei voi käsitellä tätä päivityspakettia. Sinun on asennettava Windowsin Service Pack, joka sisältää Windows Installer -palvelun uudemman version.
Windows Installer -palvelua ei voi käyttää vikasietotilassa. Yritä uudelleen, kun tietokone ei ole vikasietotilassa, tai palauta tietokone aiempaan toimivaan tilaan järjestelmän palauttamistoiminnon avulla.
Windows Installer -palvelun käynnistäminen epäonnistui. Ota yhteyttä tukihenkilöstöön.
Windows Installer -palvelun käyttäminen ei onnistu. Windows Installerin viallinen asennus saattaa estää käyttämisen. Ota yhteys tukihenkilöön tarvittaessa.
Windows NT -päähakemisto
Windows NT Server -palvelimen suojaustilien hallinnan (SAM) tietokanta eroaa huomattavasti toimialueen ohjauskoneella olevasta kopiosta. On tehtävä täydellinen synkronointi.
Windows NT Server -tietokoneen kokoonpanomääritykset eivät kelpaa.
Windows NT -työasema


I always spent long time trying to translate error messages logged by application deployed at my client and the translations did not match anyway. After long frustration, I finally found this site. So far, it has saved me hunderds of hours of laborous searching for translations of those error messages.
I simply love it!

Otto Gumm (Happy customer)
Happy customer who does not have to spend time searching for english translations of localized error messages anymore