Ever had problem googling localized version of an error message? Then this site is for you!

FindErr.NET | Translations of localized Windows error messages in Suomi (Finnish) starting with f

+ a b c d e F g h i j k l m n o p q r s t u v w x y ä

FIPS-yhteensopivuutta edellyttävä ryhmäkäytäntöasetus estää paikallisen palautussalasanan luomisen tai BitLocker-asemansalausta käyttämästä sitä. Kun käytetään FIPS-yhteensopivaa tilaa, BitLocker-palautusasetus voi olla joko USB-asemaan tallennettu palautusavain tai palauttaminen tietojenpalautusagentin kautta.
FIPS-yhteensopivuutta edellyttävä ryhmäkäytäntöasetus estää palautussalasanan tallentamisen Active Directoryyn. Kun käytetään FIPS-yhteensopivaa tilaa, BitLocker-palautusasetus voi olla joko USB-asemaan tallennettu palautusavain tai palauttaminen tietojenpalautusagentin kautta. Tarkista ryhmäkäytäntöasetukset.
FIPS-yhteensopivuutta edellyttävä ryhmäkäytäntöasetus estää salaamattomien avainten käyttämisen, mikä estää BitLockerin keskeyttämisen tälle asemalle. Kysy lisätietoja toimialueen järjestelmänvalvojalta.
FIPS-yhteensopivuutta edellyttävä ryhmäkäytäntöasetus estää salasanojen luomisen tai käyttämisen. Kysy lisätietoja järjestelmänvalvojalta.
FLOWDESCRIPTOR-määrityksessä käytettiin väärää määrää QOS FILTERSPEC -määrityksiä.
FORMATETC-rakenne ei kelpaa.
Forward-viittaus ei kelpaa tai viittaus tehtiin kääntämättömään tyyppiin.
FSMO-roolin omistajaa ei voi vahvistaa, koska hakemisto-osiota ei ole replikoitu onnistuneesti vähintään yhden replikointikumppanin kanssa.
Funktio ei kelpaa.
Funktio epäonnistui, koska määritettyä GDI-näyttölaitetta ei oltu liitetty Windows-työpöytään.
Funktio epäonnistui, koska määritettyyn GDI-laitteeseen ei liity yhtään näyttölaitetta.
Funktio epäonnistui, koska nykyinen istunto on muuttamassa tyyppiään. Tätä funktiota ei voi kutsua, kun nykyinen istunto muuttaa tyyppiään. Istuntoja on tällä hetkellä kolmenlaisia: konsoli-istunnot, katkaistut istunnot ja etäistunnot.
Funktio epäonnistui, koska siihen siirrettiin virheellinen osoitinparametri. Osoitinparametri on virheellinen, jos se on NULL-arvoinen, osoittaa virheelliseen osoitteeseen, osoittaa ydintilaosoitteeseen tai jos sitä ei ole kohdistettu oikein.
Funktioon siirrettyyn taulukkoon ei mahdu kaikkia tietoja, jotka funktion täytyy kopioida siihen.
FWP_RANGE-arvo ei kelpaa.
FWP_VALUE tai FWPM_CONDITION_VALUE on tyypiltään väärä.
Fyysinen läsnäololiittymä ei ole tuettu.
Fyysinen läsnäololiittymä ei ole tuettu.


I always spent long time trying to translate error messages logged by application deployed at my client and the translations did not match anyway. After long frustration, I finally found this site. So far, it has saved me hunderds of hours of laborous searching for translations of those error messages.
I simply love it!

Otto Gumm (Happy customer)
Happy customer who does not have to spend time searching for english translations of localized error messages anymore