Ever had problem googling localized version of an error message? Then this site is for you!

FindErr.NET | Translations of localized Windows error messages in Suomi (Finnish) starting with b

+ a B c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y ä

Binaarien tyypit eivät vastaa toisiaan.
Binaarin ja sovelluksen tyypit eivät vastaa toisiaan.
Binaarioperaattorien vasemmanpuoleisten argumenttien täytyy olla määritteitä, solmuja tai muuttujia, ja oikeanpuoleisten argumenttien täytyy olla vakioita.
BIOS ei tue fyysisen läsnäolon liittymää.
BIOS ei vaihtanut tietoja pääkäynnistystietueen kanssa oikein. Pyydä BIOSin päivitysohjeet tietokoneen valmistajalta.
BIOS ei vaihtanut tietoja TPM (Trusted Platform Module) -turvapiirin kanssa oikein. Pyydä BIOSin päivitysohjeet tietokoneen valmistajalta.
BIOS-virhe esti pyydetyn TPM-toiminnon suorituksen (esim. virheellinen TPM-toimintopyyntö tai BIOS-tiedonsiirtovirhe TPM-turvapiirin kanssa).
BitLocker ei voi suojata data-asemaa TPM (Trusted Platform Module) -turvapiirin avulla. TPM-suojausta voi käyttää vain käyttöjärjestelmäasemalle.
BitLocker-asemansalauksen eheyssuojatun sovelluksen käynnistyksessä käytettävien määritystietojen polku on virheellinen. Tarkista polku, korjaa määritystiedot ja yritä uudelleen.
BitLocker-asemansalauksen käyttöjärjestelmäasemat on alustettava käyttämään NTFS-tiedostojärjestelmää, jotta ne voidaan salata. Muunna asema NTFS-asemaksi ja ota sitten BitLocker käyttöön.
BitLocker-asemansalaus ei pystynyt palauttamaan äkillisesti keskeytetystä muuntamisesta. Tämä saattaa aiheutua siitä, että kaikki muuntolokit ovat vioittuneet tai tietoväline on kirjoitussuojattu.
BitLocker-asemansalaus ei tue klusterikokoonpanoja.
BitLocker-asemansalaus ei voi salata määritettyä asemaa, koska salausavainta ei ole käytettävissä. Salaa tämä asema lisäämällä avainsuojaus.
BitLocker-asemansalaus ei voi salata tätä asemaa, koska tiedostojärjestelmä ei ulotu aseman loppuun saakka. Osioi tämä asema uudelleen ja yritä sitten uudelleen.
BitLocker-asemansalaus ei voi siirtää tätä asemaa raakakäyttötilaan, koska asema on parhaillaan käytössä.
BitLocker-asemansalaus ei voinut tehdä pyydettyä toimintoa. Tämä voi tapahtua, kun kaksi pyyntöä annetaan samanaikaisesti. Odota jonkin aikaa ja yritä toimintoa sitten uudelleen.
BitLocker-asemansalaus havaitsi käynnistystietovälineen (CD- tai DVD-levyn) tietokoneessa. Poista tietoväline ja käynnistä tietokone uudelleen ennen BitLockerin määrittämistä.
BitLocker-asemansalaus on lukinnut aseman. Tämän aseman lukitus on poistettava Ohjauspaneelista.
BitLocker-asemansalaus tekee jo toimintoa tälle asemalle. Tee kaikki toiminnot loppuun ennen jatkamista.
BitLocker-asemansalausta ei voi käyttää, koska tärkeitä BitLocker-järjestelmätiedostoja puuttuu tai on vioittunut. Palauta nämä tiedostot tietokoneeseen Windowsin käynnistyksen korjauksen avulla.


I always spent long time trying to translate error messages logged by application deployed at my Norwegian client and the translations did not match anyway. After long frustration, I finally found this site. So far, it has saved me hunderds of hours of laborous searching for translations of those Norwegian error messages.
I simply love it!

Otto Gumm (Happy customer)
Happy customer who does not have to spend time searching for english translations of localized error messages anymore