Ever had problem googling localized version of an error message? Then this site is for you!

FindErr.NET | Translations of localized Windows error messages in Danks (Danish) starting with k

+ a b c d e f g h i j K l m n o p q r s t u v w x å æ

Kæden af virtuelle harddiske er beskadiget. Der er angivet en afvigende harddisk i den overordnede kæde.
Kæden af virtuelle harddiske er blevet brudt. Systemet kan ikke finde den afvigende disks overordnede virtuelle harddisk.
Kæden af virtuelle harddiske er blevet ødelagt. Der er uoverensstemmelse mellem de virtuelle størrelser for den overordnede virtuelle harddisk og den afvigende disk.
Kæden af virtuelle harddiske er blevet ødelagt. Der er uoverensstemmelse mellem identifikatorerne for den overordnede virtuelle harddisk og den afvigende disk.
Kæden af virtuelle harddiske er blevet ødelagt. Tidsstemplet for den overordnede virtuelle harddisk stemmer ikke overens med den afvigende harddisks tidsstempel.
Kæden af virtuelle harddiske kan ikke åbnes. Der opstod fejl under forsøg på at åbne en virtuel harddisk længere oppe i kæden.
Kæden af virtuelle harddiske kan ikke åbnes. Processen er ikke tildelt adgangsrettigheder til den overordnede virtuelle harddisk for den afvigende harddisk.
Kæden med sammenkædede kort er ikke klar til at starte på grund af en ukendt fejl.
Kalderen (klienten) forsvandt, mens modtageren (serveren) behandlede et kald.
Kalderen af SetMonitorColorTemperature angav en farvetemperatur, som den aktuelle skærm ikke understøttede. Denne fejl betyder muligvis, at skærmen ikke var i overensstemmelse med specifikationen MCCS 2.0 eller MCCS 2.0 Revision 1.
Kalderen afsender et asynkront kald og kan ikke lave et udgående kald på vegne af dette kald.
Kalderen afsender et internt SendMessage-kald og kan ikke kalde via PostMessage.
Kalderen for SetMonitorColorTemperature() overførte en farvetemperatur dertil, som den aktuelle skærm ikke understøtter. Denne fejl antyder, at skærmen ikke overholder specifikationen MCCS 2.0 eller MCCS 2.0 Revision 1.
Kalderen forsøger at abonnere på en direkte kanal, og det er ikke tilladt. Hændelserne for en direkte kanal går direkte til en logfil, og der kan ikke abonneres på dem.
Kalderen har foretaget opkald til en svar-API, men svaret var uventet, fordi Transaktionsstyring ikke sendte den tilsvarende anmodning til kalderen.
Kalderen har ikke de nødvendige rettigheder til at udføre den handling, der blev anmodet om.
Kaldet blev afbrudt af meddelelsesfilteret.
Kaldet blev afvist af modtageren.
Kaldet blev ikke transmitteret korrekt. Beskedkøen var fuld og blev ikke tømt efter vigning.
Kaldet i ressource-dll'en medførte en ikke-håndteret undtagelse.


I always spent long time trying to translate error messages logged by application deployed at my Hungarian client and the translations did not match anyway. After long frustration, I finally found this site. So far, it has saved me hunderds of hours of laborous searching for translations of those Hungarian error messages.
I simply love it!

Otto Gumm (Happy customer)
Happy customer who does not have to spend time searching for english translations of localized error messages anymore